marec 30, 2022

ISKRA TEDNA: Važno je, da te težave ne ustavijo in da ne obupaš

Dobili smo novo iskro tedna na Štajerskem valu. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat je to izjava bronaste olimpijke Glorie Kotnik.

Iskro minulega tedna je izrekla gostja našega minulega vip petka, bronasta olimpijka Gloria Kotnik.

Za vaše glasove so se znova potegovale tri izjave finalistke. Prvo je izrekla vodja aktiva ravnateljev celjskih osnovnih šol in ravnateljica Osnovne šole Lava Marijana Kolenko, ki je spregovorila o vključevanju ukrajinskih otrok v slovenske osnovne šole. Druga finalistka je bila izjava naše tokratne gostje vip petka, bronaste olimpijke, deskarke Glorije Kotnik. V njej osvetli trnovo, a navdihujočo športno pot, ki jo je prehodila do bronaste olimpijske medalje, ki jo je letos prinesla iz Pekinga. Ob minulem svetovnem dnevu voda smo med drugim o tem, ali ljudje znamo ceniti vodo, spregovorili z direktorjem OKP Rogaška Slatina Bojanom Piršem. Njegova izjava je bila tretja finalistka.

Največ glasov ste poslušalci tokrat namenili izjavi Glorie Kotnik:

 

Ta iskra tedna se bo potegovala tudi za naziv iskra meseca marca.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, električni grelnik vode, namenil Mihi Žaberlu iz Šmarja pri Jelšah. Čestitke!