januar 12, 2022

ISKRA TEDNA prostoferju iz Slovenskih Konjic

Dobili smo prvo iskro tedna na Štajerskem valu v letu 2022. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat ste največ glasov namenili prostovoljcu iz Slovenskih Konjic.

Tri izjave so se potegovale za naziv zadnje iskre tedna v minulem letu na Štajerskem valu. Numerologinja Tina Hočevar, Clarity numerology, je povedala, kaj letu napovedujejo številke. Konjičan Ivan Mehle, voznik prostovoljev v projektu zagotavljanja brezplačnih prevozov Prostofer, je razlagal, o čem največrat tečejo debate med vožnjo, Šentjurčanka, fizioterapevtka Tjaša Mlinarič iz fizioterapije Na noge s Tjašo, pa je podala recept, da bomo tokrat resnično uresničili svoje novoletne zaobljube.

Največ vaših glasov je prejela izjava Ivana Mehleta:

 

Ta iskra tedna se bo potegovala tudi za naziv iskra meseca januarja. V našem uredništvu pa že zbirano najbolj iskrive izjave tega tedna, zanje boste lahko glasovali od petka popoldne.