april 21, 2021

ISKRA TEDNA: Še bolj kot kava ljudem manjkata bližina in druženje

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Največ glasov ste tokrat namenili gostincu, solastniku in direktorju gostišča Kozjanski dvor v Kozjem Iztoku Štusu.

Poslušalci ste tokrat največ glasov namenili Iztoku Štusu.

Prva finalistka, ki se je potegovala za vaše glasove, je bila izjava zdravnika Radka Komadine, vršilca dolžnosti strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje, ki je ob slabšanju epidemiološke slike kritično spregovoril o tveganih ravnanjih nekaterih posameznikov, ki se želijo celo namerno okužiti s koronavirusom. Solastnik in direktor gostišča Kozjanski dvor v Kozjem Iztok Štus se je za vaše glasove potegoval z izjavo o posledicah dolgotrajnega zaprtja gostiln. Tretja finalistka za iskro tedna pa je bila izjava ravnateljice Osnovne šole Planina pri Sevnici Mateje Zendzianowsky, v kateri je izpostavila izzive in prednosti majhnih podeželskih šol, kot je njihova na Planini.

Največ glasov ste namenili izjavi Iztoka Štusa:

Ta iskra tedna se bo potegovala še za naziv iskra meseca aprila.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, palični mešalnik, namenil Maji Jovanović iz Celja. Čestitke!