april 28, 2021

ISKRA TEDNA: Naziv ste poslušalci namenili šmarskemu gostincu

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Največ glasov ste tokrat namenili gostincu, vodji Gostilne Krpan v Šmarju pri Jelšah. 

Tokrat vas je s svojo izjavo prepričljivo prepričal vodja Gostilne Krpan v Šmarju pri Jelšah Toni Golež.

Prva finalistka, ki se je potegovala za vaše glasove, je bila izjava Tonija Goleža, vodje Gostilne Krpan v Šmarju pri Jelšah, o strogih pogojih za obisk notranjih prostorov gostiln, ki jih je prejšnji teden sprejela vlada. Druga finalistka je bila izjava lastnika Planetarija Odiseja v Podčetrtku Sebastijana Jakše, ki je ob dnevu Zemlje spregovoril o edinstvenosti našega planeta in pomenu njegovega varovanja. Glasovali ste lahko tudi za Amadejo Knez, članico ekipe čisto sveže spletne trgovine Kozjanska špajza, ki je v svoji izjavi izpostavila, da ljudje danes bolj cenijo podeželje kot nekoč.

Največ glasov ste namenili izjavi Tonija Goleža:

Ta iskra tedna se bo potegovala še za naziv iskra meseca aprila.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, ožemalnik citrusov, namenil Mateju Anderliču iz Rogaške Slatine. Čestitke!