maj 26, 2021

ISKRA TEDNA "Boj proti koronavirusu poteka slabo"

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Največ vaših glasov je tokrat šlo v gostinski lokal ob Slivniško jezero.

Gostinec, ki je kritičen do ukrepov vlade v boju proti novemu koronavirusu, je prejel največ vaših glasov.

V finalu za iskro tedna so bile tri izjave. Tajnik Čebelarskega društva Vojnik Martin Goleš je poudaril izjemen pomen čebel za naša življenja in nujnost tega, da jih varujemo, strokovna sodelavka Celjskega mladinskega centra Senta Jevšenak, tudi prejemnica naziva naj mentorica prostovoljcev 2020, je spregovorila o mladih in prostovoljstvu, lastnik lokala Ramna ob Slivniškem jezeru Luka Polenšek pa je podal svoje mnenje o tem, kako se Slovenija loteva boja z virusom.

Največ glasov ste namenili izjavi Luke Polenška:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskra meseca maja.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, električno ponev, namenil Daši Čakš iz Rogaške Slatine. Čestitke!
V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. V petek odpiramo glasovanje za iskro tega tedna.