julij 21, 2021

ISKRA TEDNA v Tuš, ki čara otroške nasmehe

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Največ glasov ste tokrat namenili izjavi o izjemnem pomenu dobrodelnih projektih, kakršen je Tušev projekt otroških počitnic na morju.

Izjava Anje Marjetič je tokrat prejela največ vaših glasov.

Od minulega petka ste lahko glasovali za tri izjave. Naj športnica četrtstoletja v občini Rogaška Slatina, karateistka Isabela Kovačič, je podala nasvet mladim ter njihovim staršem na športni poti, vodja korporativnega komuniciranja v celjskem Tušu Anja Marjetič je spregovorila o tem, kako kot mama gleda na dobrodelni Tušev morski projekt Pričarajmo nasmeh. vodja Centra za kulturne prireditve Slovenske Konjice Jerneja Ristič Levart je poudarila izjemen pomen ponovnega prebujanja kulture po epidemiji covida-19, tako za kulturne ustvarjalce kot za občinstvo.

Največ vaših glasov je prejela Anja Marjetič:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca julija.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, ožemalnik citrusov, namenil Anici Korez iz Rogatca. Čestitke!

V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. Finalistke vam predstavimo v petek.