avgust 31, 2022

ISKRA TEDNA Darji Gajšek in izjavi o njenih izkušnjah s koncertov

Največ glasov ste tokrat namenili pevki Darji Gajšek. Izjava o njenih najljubših koncertih je postala nova ISKRA TEDNA.

Iskra tedna je postala izjava Darje Gajšek.

Vsak teden na Štajerskem valu poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru izbirate najbolj iskrivo izjavo.

Tudi tokrat so bile v finalu tri izjave. Priljubljena pevka in voditeljica Darja Gajšek, gostja našega tokratnega VIP petka, je povedala, da najraje nastopa na dogodkih, kjer lahko ima tesen stik z ljudmi.

Nekdanji župan, danes minister, pristojen za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, dr. Aleksander Jevšek, ki je ta teden v Šentjurju predstavil težave pri črpanju evropskega denarja ter priprave na novo finančno perspektivo, je v iskri poudaril, da je evropski denar namenjen Evropejkam in Evropejcem ter da morajo soodločati pri njegovi porazdelitvi.

Tretja izjava, za katero ste lahko glasovali, pa je v luči skorajšnjega začetka novega šolskega leta. Kaj učencem sporoča ravnateljica Osnovne šole Slivnica pri Celju Breda Županc?

Najbolj vas je nagovorila izjava Darje Gajšek. Tako je povedala:

Ta izjava se med tedenskimi zmagovalkami poteguje še za naziv iskre meseca avgusta.

Naša akcija ISKRA TEDNA pa tudi nagrajuje. Žreb je med vsemi, ki ste glasovali, nagrado pokrovitelja akcije, blagovne znamke Iskra, 50-delni set svedrov in nastavkov Iskra, tokrat namenil Nataši Čede iz Šentjurja. Čestitke!

Medtem pa mi med našimi sogovorniki že iščemo izjave tega tedna. V petek odpiramo novo glasovanje.