december 14, 2022

ISKRA TEDNA: Pri obdarovanju morajo biti meje, da ne pride do inflacije daril

Imamo novo ISKRO TEDNA, ki je že čisto v prazničnem duhu. O obdarovanju je spregovoril gost našega zadnjega Vip petka Nik Škrlec in dobil največ vaših glasov.

Največ vaših glasov je tokrat dobila izjava voditelja in igralca Nika Škrleca.

Tudi tokrat ste lahko glasovali med tremi finalnimi iskrivimi izjavami. Prvo je izrekel lastnik in direktor podjetja GIC Gradnje iz Rogaške Slatine Ivan Cajzek, prejemnik naziva podjetnik leta 2022, ki ga je minuli teden podelila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. V izjavi je izpostavil, kaj odlikuje dobrega podjetnika. Druga iskra je bila v luči prihajajočih praznikov. Izrekel jo je gost našega zadnjega Vip petka dramski igralec, Youtuber in voditelj TV oddaje Krompir, tudi državni prvak v pomnjenju in rekorder v recitiranju decimalk števila π Nik Škrlec. Spregovoril je o obdarovanju. Tretja izjava pa je bila o kreativnosti. O njej je spregovorila gostja našega minulega nedeljskega srečanja šentjurska vsestranska umetnica Kvirina Martina Zupanc.

Zelo se je iskrilo ob vseh izjavah, največ glasov pa ste namenili Niku Škrlecu:

Ta izjava se bo potegovala še za iskro meseca decembra.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste oddali svoj glas, je žreb tedensko nagrado, grelnik vode Iskra, namenil Brini Kmecl iz Poljčan. Čestitke!