julij 7, 2021

ISKRA TEDNA izjavi o pomenu športne aktivnosti mladih

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat ste največ glasov namenili izjavi o pomenu športne aktivnosti mladih.

Tokrat vas je s svojo izjavo najbolj prepričal Vahid Drapić.

Kot običajno, ste tudi tokrat lahko izbirali med tremi finalistkami. Taekwon-do klub Ahac Šentjur je minuli teden predstavil mednarodni projekt Be Value – Reload, ki k športnim aktivnostim nagovarja mladostnike med 12. in 17. letom. Trener v klubu Vahid Drapić je ob tem spregovoril o cilju projekta in pomenu športne vadbe. Njegova izjava je bila prva finalistka. Predsednik Združenja turističnih agencij Slovenije ter ustanovitelj in direktor Turistične agencije Palma Matej Knaus je v svoji izjavi razmišljal o turizmu in potovanjih po koncu epidemije novega koronavirusa. Gorazda Žilavca, gledališkega igralca, člana igralskega ansambla Drame SNG Maribor in dobitnika naziva žlahtni komedijant minulih 29. Dnevov komedije v celjskem gledališču, pa je v svoji izjavi strnil občutke, ko lahko predstave po koncu epidemije vendarle spet igrajo pred publiko.

Največ vaših glasov je prejel Vahid Drapić s to izjavo: 



Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca junija, ki jo bomo razglasili to popoldne.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, ožemalnik citrusov, namenil Janji Kobale iz Celja. Čestitke!

V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. V petek odpiramo glasovanje za iskro tega tedna.