september 3, 2020

Izjava o pomenu šolanja v učilnicah je iskra meseca

Ves avgust ste poslušalci na Štajerskem valu, v naši novi akciji Iskra tedna, vsak teden izbrali izjavo, ob kateri se je najbolj iskrilo. Postala je ISKRA TEDNA. Med vsemi zmagovalkami je največ vaših glasov dobila izjava ravnatelja Gregorja Deleje, ki je tako tudi ISKRA MESECA.

Iskra meseca avgusta, ki jo je izrekel ravnatelj celjske gimnazije Gregor Deleja, je o zelo aktualni temi - šoli. Potegovala se bo tudi za iskro leta.

V uredništvu Štajerskega vala vsak teden med vsemi izjavami naših sogovornikov, ki jih slišite v našem radijskem etru in na naši spletni strani, izberemo tri finalistke, izjave, ki so bodisi posebej navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa celo razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile. Vi med njimi z glasovanjem na naši spletni strani v radijskem etru določite zmagovalno iskro tedna. V avgustu so to postale izjave glasbenice Tanje Žagar, direktorja Javnega zavoda za kulturo, šport in turizem Žalec Boštjana Štrajharja, mladega pesnika iz Prebolda Aljaža Primožiča, ravnatelja Gimnazije Celje – Center Gregorja Deleje in stand up komika iz Šmarja pri Jelšah Aleša Novaka. Prisluhnite jim TUKAJ.

Med vsemi iskrami tedna je tista, ki je prejela največ vaših glasov, postala iskra meseca. Bilo je zelo tesno, osem glasov je odločilo. ISKRA MESECA AVGUSTA je postala izjava ravnatelja Gregorja Deleje o pomenu in prednostih šolanja v učilnicah.

Ta iskra meseca se bo zdaj potegovala še za naziv iskra leta. O njej boste v začetku januarja med vsemi iskrami meseca z glasovanjem znova odločili poslušalci.

Glasovanje v akciji Iskra tedna prinaša tudi lepe nagrade našega pokrovitelja, podjetja Iskra. Mesečno nagrado, indukcijsko kuhalno ploščo Iskra, je žreb namenil Dragici Palir iz Šentvida pri Grobelnem. Čestitke! 

Na Štajerskem valu smo že v lovu za novimi iskrivimi izjavami, le katera bo postala iskra meseca v septembru?