avgust 2, 2020

NOVO: GLASOVANJE ZA ISKRO TEDNA

NOVO na Štajerskem valu! Odprto je glasovanje za najbolj iskrivo izjavo tedna - ISKRO TEDNA. Med vsemi izjavami, ki ste jih v tem tednu lahko slišali v našem radijskem programu in na spletni strani stajerskival.si, smo izbrali 3, ki so se najbolj iskrile. 

Na Štajerskem valu bomo odslej vsak konec tedna objavili 3 izjave, ki so nas v preteklem tednu najbolj navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa nas celo malce razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile.

Zmagovalno iskro pa izberete vi z vašimi glasovi. TUKAJ prisluhnite izbranim izjavam in oddajte svoj glas tisti izjavi, ki se vas najbolj dotakne. 
Za tokrat smo izbrali izjave Ane Savšek iz Slovenske turistične organizacije, Matjaža Črešnovarja iz OZRK Žalec ter slovenske glasbenice Tanje Žagar. Zmagovalka tedna bo izjava, ki bo prejela največ vaših glasov, ob koncu leta pa se bo potegovala za izjavo leta.

Za sodelovanje vas tudi nagradimo
Sodelovanje prinaša lepe nagrade, ki jih prispeva naš pokrovitelj BZ ISKRA. Glasujete lahko do te srede, ko objavimo zmagovalno iskro in med sodelujočimi izžrebamo nekoga, ki za nagrado prejme ELEKTRIČNO PONEV ISKRA.
Kliknite na povezavo, prisluhnite izjavam in pod fotografijo oddajte svoj glas! 
#iskra #iskratedna #stajerskival #izjavatedna