oktober 8, 2018

Podeljujemo vhodna vrata podjetja Rajmax

NAGRADNA IGRA! Vsi si želimo najlepša vrata za svojo hišo ali stanovanje, kajne? Skupaj s podjetjem Rajmax bomo nekomu podelili vhodna vrata. Sodeluj in si pribori ključ, morda bo prav tvoj v soboto odklenil vrata, ki jih boš lahko odpeljal domov.

V lanski nagradni igri smo z vrati podjetja Rajmax razveselili Mojco Kolman s Planine pri Sevnici in njeno družinico. Kdo bo letošnji zmagovalec?

Hitro, enostavno in zabavno do novih vrat
Vrata so ključna za videz hiše, so vrata, ki odpirajo tvoj najljubši prostor … In vsaka vrata se odklenejo s ključem, zato bomo v etru Štajerskega vala ves teden delili ključe. Projavi se s SMS-jem na številko 030 200 101 in vanj zapiši svoje podatke ter ključno besedo VRATA. Če te pokličemo, se boš spopadel s simpatično in zabavno nalogo – poimenovali smo jo lomilci jezika – in dobil boš svoj ključ. Če bo prav ta ključ v soboto, 13. oktobra, na dnevu odprtih vrat podjetja Rajmax iz Kozjega odklenil vrata, boš njihov novi ponosni lastnik. Odlična priložnost, da poskrbiš za lepši videz svoje hiše ali stanovanja, pa tudi za večjo varnost. Hitro se prijavi. Podrobna navodila nagradne igre najdeš TUKAJ.