december 13, 2021

PRAZNIČNA AKCIJA: PRESENETI ZA PRAZNIKE!

Presenetili smo kuharico Jolando iz Loč

Še eno čudovito presenečenje je za nami. Res je lep občutek, ko lahko z vami delimo te lepe trenutke. Kako čudovite zgodbe, polne srčnosti in hvaležnosti nam pošiljate v naši praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE.

Jolanda je bila iskreno presenečena, a vesela našega obiska. Presenetili smo jo kar na delovnem mestu, na Gimnaziji Celje center. (Foto: Štajerski val)

V teh dneh radijci v praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE presenečamo poslušalce, ki jih predlagate vi. To pot smo razveselili Jolando Gajšek Tomažič iz Loč. Njena soseda Leonida nam je zaupala, da je Jolanda res nekaj posebnega. Ko je bila Leonida skupaj z družino zaradi koronavirusa v karanteni, je Jolanda nesebično pomagala družini. Za njeno pomoč se ji želijo zahvaliti. 

Z uradnim vozilom naše akcije, Škodo Enyaq iz Avtohiše Čepin, smo Jolando presetili kar v službi. Odpravili smo se do Gimnazije Celje - Center, kjer dela kot kuharica, in ji predali darilo presenečenja, ki so ga pripravili v Kozmetiki Afrodita. Kako se je razveselila našega obiska, preverite v spodnjem videu:



Koga bi pa vi radi presenetili? Še je čas, da se prijavite na stajerskival.si in morda se že kmalu srečamo in skupaj PRESENETIMO ZA PRAZNIKE.

Datoteke

PRESENETILI SMO JOLANDO IZ LOČ