december 23, 2021

PRAZNIČNA AKCIJA: PRESENETI ZA PRAZNIKE

Še eno čudovito presenečenje je za nami. Res je lep občutek, ko lahko z vami delimo te lepe trenutke. Kako čudovite zgodbe, polne srčnosti in hvaležnosti nam pošiljate v naši praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE.

Božičkova pomočnika Davor in Katja sta z Renato na domu presenetila njeno prijateljico Romano.

V teh dneh radijci v praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE presenečamo poslušalce, ki jih predlagate vi. Tokrat smo Romano Kegu iz Poljčan, ki jo je nominirala prijateljica iz otroštva Renata Klančnik. Kot nam je zaupala Renata, je za Romano težko leto, v katerem so jo, poleg vsega ostalega, pestile tudi zdravstvene težave, kljub temu na vse gleda pozitivno, o ljudeh ima vedno dobro mnenje, vedno prisluhne in tudi priskoči na pomoč. Mi smo se odločili, da bomo sledili njuni zgodbi in Romano smo presenetili na domu. Tja smo se odpravili z uradnim vozilom naše akcije, Škodo Enyaq iz Avtohiše Čepin in darilom, ki so ga pripravili v Kozmetiki Afrodita. Kako je uspelo presenečenje, preverite v spodnjem videu:



Koga bi pa vi radi presenetili? Še je čas, da se prijavite na stajerskival.si in morda se že kmalu srečamo in skupaj PRESENETIMO ZA PRAZNIKE.

 

Datoteke

PRESENETILI SMO ROMANO KEGU IZ POLJČAN