december 9, 2021

PRAZNIČNA AKCIJA: PRESENETI ZA PRAZNIKE!

Presenetili smo patronažno sestro Judito iz Rogaške Slatine

Čar praznikov je v presenečenjih in drobnih pozornostih. Čudovit je občutek, ko lahko z vami delimo lepe trenutke. Kako čudovite zgodbe, polne srčnosti in hvaležnosti nam pošiljate v naši praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE.

Sodelavke Patronažne službe Rogaška Slatina, na levi Terezija in na desni Judita.

V teh dneh smo radijci v praznični akciji PRESENETI ZA PRAZNIKE najprej presenetili Judito Krumpak iz Rogaške Slatine, ki jo je nominirala njena sodelavka Terezija, ki je zapisala: »Sva sodelavki v Patronažni službi v Rogaški Slatini in tudi nas je Covid zaznamoval na vse mogoče načine. A Judita v našem timu vedno poskrbi, da pozabimo na težave in gremo naprej ... Naša Ditka je človek in pol.«

Lepe zgodbe nam pošiljate v tejle praznični akciji, seveda ne moremo obdariti vseh, ki jih nominirate, a morda se nas bo prava vaša zgodba najbolj dotaknila. Tako kot se nas je dotaknilo prijateljstvo med Terezijo in Judito. Z uradnim vozilom naše akcije, Škodo Enyaq iz Avtohiše Čepin, smo se odpravili v Rogaško Slatino do Judite, ki smo jo presenetili kar v službi, in ji predali darilo presenečenje, ki so ga pripravili v Kozmetiki Afrodita.
Kako se je našega obiska razveselila Judita, preverite v spodnjem videu

 

Koga bi pa vi radi presenetili? Še je čas, da se prijavite na stajerskival.si in morda se že kmalu srečamo in skupaj PRESENETIMO ZA PRAZNIKE. 

Galerija slik

Datoteke

V AKCIJI PRESENETI ZA PRAZNIKE SMO PRESENETILI JUDITO IZ ROGAŠKE SLATINE