december 24, 2022

Preverite, kako smo presenetili pet čudovitih žensk

Čar praznikov je v presenečenjih in drobnih pozornostih. Na Štajerskem valu smo skupaj s partnerji presenetili Darinko, Jasmino, Magdo, Jano in Jelko. Poslušalci ste nam prišepnili, da si zaslužijo posebno pozornost in zahvalo.

 

Jelko iz Dolge Gore, pridno slaščičarko, so čudovito presenetili njena tašča Darinka ter radijca Katja in Davor. (Foto: Štajerski val)

Spraševali smo vas, kdo se je letos posebej dotaknil vašega srca, da si v božičnem času zasluži še posebno zahvalo. Naši partnerji, Kozmetika Afrodita, Dr. Harvey Bosa noga in Avtotehnika Celje so priskrbela čudovita darilca, Avtotehnika Celje je poskrbela tudi, da smo se radijci z novim športnim terencem, Dacio Duster, varno pripeljali do nagrajenk. 

Presenečnja za mamo, snaho, prijateljici in šefico
Najprej smo se napotili v Hruševec, kjer je hči Ana presenetila svojo mamo Darinko. Drugo presenečenje je bilo namenjeno prijateljici Jasmini. Na njo je pomislila Simona.

V Rogaški Slatini nas je pričakala Jožica, ki se je želela na takšen način zahvaliti dolgoletni prijateljici Magdi. Da so lahko tudi šefi srčni in pomagajo, nam je dokazala Agica, ki je presenečenje "zakuhala" svoji šefici Jani.

Za zadnje presenečenje pa smo se odpeljali v Dolgo Goro in potrkali na vrata Jelke in ji predali zahvalo in lepe želje tašče Dragice

Vseh pet presenečenj smo ujeli tudi v video, filmčke si oglejte spodaj.