februar 14, 2019

SPOZNAJ LJUBEZEN SVOJEGA ŽIVLJENJA

MISIJA LJUBEZEN Štajerski val in strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev Jerneja Krapše omogočata brezplačno testiranje »metode idealni 365«, ki obljublja, da lahko vsak spozna ljubezen svojega življenja. In to v 90 dneh!

Prijavi se in spoznaj ljubezen svojega življenja. Idealno partnerstvo je mogoče, verjemi in zaživi novo življenje z metodo Jerneje Krapše, idealni 365.

Akcija je namenjena vsem, ki si želite ljubezni v svojem življenju, pa enostavno ne veste, kje in kako hitro najti zase zares pravega partnerja, s katerim bosta živela srečno – do konca vajinih dni (ja, to je možno!). Akciji se lahko pridruži kdorkoli, ne glede na spol, starost, spolno usmerjenost, izobrazbo … Vse, kar moraš imeti, je iskrena želja po ljubečem, izpopolnjujočem odnosu, ter volja in odločenost, da 90 dni delaš po metodi I.D.E.A.Lni, ki jo prakticira Jerneja Krapše, strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev s številnimi referencami.

Tudi če se vam zdi, da ste poskusili že vse in da nič ne deluje, se splača prijaviti in poskusiti še enkrat.

"Zagotavljam, da, če se mi prepustite in sledite programu, čez 90 dni ne boste več sami," je prepričana Jerneja Krapše, ki je nekoč tudi sama verjela, da je vse zaman in da ne obstaja idealno partnerstvo. Vse dokler se ni odločila drugače in zaživela povsem novo, drugačno, SREČNO življenje. 

Prijave sprejemamo do Gregorjevega, 12. marca
Vsi zainteresirani se lahko prijavite TUKAJ, do Gregorjevega, do 12. marca. Ob prijavi boste prejeli vprašalnik z nekaj spoznavnimi vprašanji, na podlagi katerih bo  Jerneja med vsemi prijavljenimi najprej izbrala 3 finaliste, s katerimi bo opravila še telefonski pogovor in se nato odločila za enega od finalistov. Priporočamo, da čim bolj iskreno in slikovito odgovorite na vprašanja, saj bo Jerneja le tako lahko izbrala tistega izmed vas, ki bi mu program prinesel najhitrejše rezultate.

Lepota tega programa je, da me Jerneja nikoli ni prepričevala, ampak meni na mojem primeru pokazala, kako je to mogoče. Ve kaj dela, priporočam vsakemu!« Mišela

Kaj vam prijava lahko prinese
Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali eno osebo, ki bo prejela brezplačni 90 dnevni skupinski program »idealni 365«, 90 dni za dvig vibracije in manifestacijo vašega novega Življenja – v dvoje«. Nagrajenca bomo izbrali in razglasili 15. marca 2019, v jutranjem programu Štajerskega vala.
Program se prične 25. marca 2019 in traja 90 dni. Več o programu TUKAJ.

Kako program deluje

  • 60 dni dvigujemo vibracijo in se pripravljamo na vaše novo življenje (7 dveurnih predavanj vsakih 14 dni, ki se jih lahko udeležite ALI v živo ALI preko spleta + vsako predavanje je posneto in posnetki so vaši za vedno)
  • 30 dni namenimo konkretno novemu načinu hitrejšega spoznavanja, ki zagotavlja spoznavanje za vas res pravih potencialnih partnerjev, ki vam »ne pijejo živcev« in jemljejo časa
  • 4 x zasebni telefonski coachingi
  • BONUS: 1 mesec dodatne podpore za vse, ki so opravili vse naloge (bonusa ni mogoče dokupiti, namenjen je temu, da usvojite najhitrejši način manifestacije)

Nagrajeni boste vsi, ki se boste prijavili
Jerneja se zelo dobro zaveda, kako zelo težko je priznati, da na področju spoznavanja, ljubezni, dejansko potrebuješ pomoč, čeprav je ravno to najbolj pogumno dejanje, ki vam lahko reši življenje, je prepričana Jerneja. Zato bo čisto vsakega, ki se bo prijavil k akciji »V 90 dnevih spoznajte ljubezen svojega življenja«, nagradila s »spodbudno« nagrado. Vsak bo dobil dostop do on-line programa v 5 delih »V 5 korakih do življenja, o katerem sanjate«, ekskluzivno darilo za poslušalce Štajerskega vala.

"Ko boste program dokončali, si boste ustvarili jasno sliko, čisto natančen načrt (korak po korak), s katerim boste v naslednjem letu, če mu boste sledili, doživeli »čudeže«, ki si jih tako zelo želite, ne glede na to, kdo vse vam pravi, da to »ni mogoče«," še dodaja Jerneja Krapše.

PROMOCIJSKA VSEBINA

PRIJAVE TUKAJ 

PRAVILA NAGRADNE AKCIJE