april 14, 2020

UJEMI POMLADNI HIT DNEVA NA ŠTAJERSKEM VALU

Z GLASBO RAZVESELJUJEMO IN NAGRAJUJEMO! Pomlad na Štajerskem valu prinaša najboljše hite, s sporočilom upanja, veselja, pomladne radoživosti, ljubezni in veselja. Pozorno poslušaj in ko ujameš pomladni hit dneva v celoti, pokliči na 03 817 12 40. Klic prinaša lepe nagrade naših partnerjev. 

Predvajamo tvojo najljubšo glasbo. Razveseljujemo in nagrajujemo tvojo zvestobo. V vaše domove prinašamo dobro voljo in pomladno veselje, da bomo vsi laže preživeli dneve doma. Ostani doma in bodi na pravi frekvenci - Radio Štajerski val na 93,7 ali 87,6 MHz. Pokliči prvi in si priigraj nagrado 
NAGRADE prispevajo naši zvesti partnerji. 
Trgovine Jager prispevajo DARILNE KARTICE v vrednosti 20 EUR za nakup v njihovih trgovinah, preverite njihovo ponnudbo.
Pivnica in Pivovarna Lipnik podarja DRUŽINSKO PICO in HAMBURGERJE za vso družino, vse naročeno dostavijo tudi na dom.
Kmetija Vizjak, ki slovi po svoji pikantnosti - v vse namreč dodajo čili - pa je za vas pripravila bogat DARILNI PAKET IZDELKOV, v njem so med, čili vino in čili omake. Pikantno, ni kaj. Naroči si svoj paket na dom.
Vrtnarija Valner z dostavo na dom podarja DARILNE BONE v vrednosti 20 EUR. Na njihovi spletni strani naročite sadike, pripeljejo vam jih na dom. 
Nagrade prispeva tudi Kozmetika Afrodita Slovenija, ki podarja SPA in WELNES pakete za nego telesa Pure coconut in Nourish gold. 

Ne zamudi priložnosti, pozorno poslušaj, uživaj v tvoji najbljubši glasbi in pokliči na 03 817 12 40.
Pravila nagradne igre najdeš TUKAJ

JAGER Katalog (od 15.04.2020) + letak Jager Tehnika in Tekstil

 

Pivnica Lipnik Domov - Kmetija Vizjak

 

   

Datoteke

UJEMI POMLADNI HIT DNEVA, ČAKA TE NAGRADA