april 4, 2020

Naša spletna stran pomemben vir informacij, obisk več kot podvojen

V časih, ko je naše gibanje omejeno, imamo mediji še kako pomembno vlogo. Obveščamo o vsem aktualnem, pri čemer na Štajerskem valu še posebno pozornost namenjamo dogajanju na Celjskem, v Obsotelju in na Kozjanskem, Konjiškem in Slovenjebistriškem. Obisk na naši spletni strani se je v marcu več kot podvojil.

Bodite naša redna družba na www.stajerskival.si

Na Štajerskem valu vas o dogajanju v naših krajih in širše obveščamo prek radijskega etra, Facebooka, Instagrama, Twitterja in spletne strani. Pri tem zagotavljamo verodostojne in preverjene informacije, glas dajemo strokovnjakom in ljudem, ki so predvsem v naših krajih tako ali drugače aktivni v teh težkih časih. Pa tudi tistim, ki jih je epidemija že ali pa jih še bo najbolj prizadela. Ob tem skrbimo, da dobite tudi nasvete, kako zavarovati svoje zdravje, kje dobiti pomoč, tako finančno kot psihološko.

Raziskave kažejo, da se je spremljanje medijev med epidemijo, predvsem informativnih oddaj – v našem radijskem etru jih za vas pripravljamo vsako polno uro v dnevu – močno povečalo. To potrjujejo tudi številke obiska naše spletne strani. Januarja in februarja letos smo v povprečju zabeležili okoli 40.000 različnih obiskovalcev, v marcu pa je našo spletno stran obiskalo več kot 80.300 različnih spletnih uporabnikov. Številka se je tako podvojila. Še več kot podvojili pa so se obiski na naši spletni strani. V januarju in februarju jih je bilo vsak mesec okoli 120.000, v marcu pa skoraj 288.000!

Nekaj najbolj branih člankov izpostavljamo spodaj in vas ob tem vabimo, da redni obiskovalec naše spletne strani ostanete še naprej. Obveščali vas bomo o vsem, kar morate vedeti, zraven pa dodali še kakšno zanimivost lahkotnejše narave, ki jo je tudi vedno lepo prebrati in slišati. Ob tem spomnimo, da vsak dan v posebni novici spremljamo vse dogajanje, povezano z novim koronavirusom in novico sproti osvežujemo. Kaj vse se je na primer dogajalo včeraj, preverite TUKAJ

V ŠMARSKI OBČINI ŽE ČEZ 50 OKUŽENIH? 

ROGAŠKA SLATINA: OKUŽENI DIJAK ZADNJE DNI BIL V ŠOLI 

ŽIVLJENJE S KORONAVIRUSOM - POGOVOR Z OKUŽENO DRUŽINO IZ ŠMARJA 

POZIV OKUŽENE - VIRUS JE TREBA VZETI RESNO 

KOMU VSE BO POMAGALA DRŽAVA IN KAKO? 

KORONAVIRUS UDARIL PO SLOVENSKIH ZDRAVILIŠČIH 

PREMIER JANŠA OBISKAL ŠMARJE 

KAKO JE MED EPIDEMIJO V ZDRAVSTVENEM DOMU ŠENTJUR? 

NOVA ŽRTEV V ŠMARJU, PRVA OKUŽBA TUDI V KONJICAH 

V CELJSKI BOLNIŠNICI DOBILI POSTELJE ZA POČITEK DELAVCEV, NOVOST V URGENTNEM CENTRU