januar 3, 2019

O čem ste najraje brali na naši spletni strani?

Spletna stran našega radia je eden najpomembnejših lokalnih informativnih spletnih portalov. Na njem izveste o vsem najpomembnejšem dnevnem dogajanju v naših krajih, čemur dodamo še številne ostale zanimivosti ter pogovore. V letu 2018 ste lahko prebrali okoli tisoč člankov in novic. In na katere ste največkrat kliknili?

Radio je mogoče tudi brati ...

Več kot milijon obiskov!
V letu 2018 smo na naši spletni strani www.stajerskival.si našteli več kot milijon obiskov. Kot kažejo statistični podatki, je bilo posameznih uporabnikov skoraj 400 tisoč. Na spletni strani sproti izveste, kaj pomembnega se dogaja v krajih Obsotelja in Kozjanskega, Celjskega, Konjiškega in Slovenjebistriškega, pa tudi drugod, slišite lahko pogovore z zanimivimi ljudmi, spomnimo vas tudi na radijske nagradne igre in akcije ter na goste, ki so nas obiskali v našem studiu.

Uspehi, podvigi, novosti …
In o čem najraje berete? V večini so to pozitivne zgodbe, uspehi ljudi, podjetij in ustanov iz naših krajev, novosti, ki ste jih v vašem kraju že dobili ali pa jih pristojni napovedujejo. Izjemno navdušujejo novice, kot so rojstvo trojčkov v Šentjurju, uspeh reševalcev Zdravstvene postaje Šmarje pri Jelšah, ki so postali svetovni podprvaki ter izjemen podvig Konjičana Oliverja Tiča, ki bo prehodil najdaljšo cesto na svetu. Življenje piše tudi bolj žalostne trenutke, kakršna je bila huda poplava v Šmarju. Med lanskimi najbolj branimi članki je bil seveda tudi tisti o rezultatih lokalnih volitev, pa tudi z utrinki velike zabave ob 65-letnici Radia Štajerski val. Spodaj najdete seznam 15 najbolj branih člankov v letu 2018, lahko jih preberete še enkrat. In tudi v letu 2019 naša spletna stran ostaja vaša družba, obljubljamo veliko zanimivega branja in poslušanja.

Najbolj brani članki v letu 2018:
ŠMARSKI REŠEVALCI SVETOVNI PODPRVAKI
V PODČETRTEK VABI NOVA TERMALIJA FAMILY FUN

V CELJU VENDARLE GRADNJA NOVE BOLNIŠNICE
TROJČKI DRUŽINI IZ ŠENTJURJA OBRNILI ŽIVLJENJE NA GLAVO
V ROGAŠKI DO POLETJA VELIKO OTROŠKO IGRIŠČE
CENTER ŠMARJA POD VODO
BO STOLP LJUBEZNI ZGRMEL V DOLINO?
65-LETNIK RAZVNEL ŠMARJE
V ROGAŠKI BI GRADILI 106-METRSKI RAZGLEDNI STOLP
S KOZJANSKEGA HITREJE DO AVTOCESTE
KONJIČAN PO NAJDALJŠI CESTI NA SVETU
SLATINSKE KLOPCE, KI ŠIRIJO LJUBEZEN
ŠMARSKA CERKEV JE SKRIVALA 400-LETNE FRESKE
V ŠTORAH BO OKOLI 85 NOVIH DELOVNIH MEST
KDO SO ZMAGOVALCI IN PORAŽENCI VOLITEV?