december 16, 2021

DR. ALEKSANDER ŠINIGOJ: KDAJ, ČE NE ZDAJ?

Naš čas v življenju je omejen, zato ne odlašajte

Prehod iz starega v novo leto je običajno čas za spremembe, nove začetke. O življenjskih priložnostih in o tem, kako jih vnovčiti, je v radijskem srečanju spregovoril dr. Aleksander Šinigoj, priznani predavatelj, motivacijski govorec, licenciran NLP trener in avtor večih knjig s področja osebne in poslovne rasti.

Aleksander Šinigoj, priznani predavatelj, motivacijski govorec, licenciran NLP trener in avtor večih knjig s področja osebne in poslovne rasti.

»Vaše poslanstvo na tem svetu je, da ste srečni. Kaj bi naredili, če bi vedeli, da imate še šest mesecev življenja? Prepričan sem, da bi ga porabili za lepe stvari, da bi si želeli še kaj lepega doživeti, kaj dobrega narediti ... In enkrat bodo res naši zadnji dnevi, kajti naš čas v življenju je omejen. Zato ne odlašajte. Preprosto: kdaj, če ne zdaj?«

Dr. Aleksander Šinigoj je doslej predaval v že več kot 40 državah širom sveta, v okviru svoje Mastermind akademije pa dela s številnimi naročniki iz Slovenije in tujine, ki želijo v svoje poslovno okolje ali nasploh v življenje vnesti pozitivne spremembe. Spregovoril je o svoji poti in delu, o naši podzavesti in notranji moči, pa tudi o potencialih nevrolingvističnega programiranja (NLP) in hipnozi, ki ju vključuje v svoje delo. 

Prisluhnite dr. Aleksandru Šinigoju v radijskem srečanju z Greto Kokot Rajković. Aleksander pa je za vse pripravil tudi BOŽIČNO DARILO, zgoščenko za motivacijo in uresničitev ciljev, vsebino lahko prenesete TUKAJ.

Galerija slik