september 5, 2022

Druga jutranja kava danes za zdravje in veselje

Ponedeljkovo drugo kavo smo danes spili z Ivanom Šalamonom, podpredsednikom PD Atomske Toplice Podčetrtek

Letos vas po koronskem premoru ponovno vabimo na pohod na Rudnico, kamor smo se skupaj odpravili pred tremi leti, ob odprtju stolpa zdravja in veselja na Rudnici. Tokrat rekreativno - družabnemu POHODU dodajamo še dve tekmovalni disciplini: Olimski in Guzajev vzdržljivostni TRAIL RUDNICA.

Drugo jutranjo kavo je Davor danes popil v družbi planinca Ivana Šalamona, podpredsednika PD Atomske Toplice Podčetrtek, in radijske programske direktorice Grete Kokot Rajković; skupaj so povabili na nedeljski pohod in trail na Rudnico.

Medtem ko bodo tekmovalci na obeh trailih lovili čas, si bomo pohodniki na poti do vrha privoščili tudi počitek in malico. Za nagrado pa nas vse na vrhu čakajo prelepi razgledi.
»Do vrha vodi več poti, iz različnih smeri, vse so lepo označene, planinci pa bomo v nedeljo tudi z vami,« razlaga gost rubrike Druga jutranja kava na Štajerskem valu Ivan Šalamon, podpredsednik Planinskega društva Atomske Toplice. Več o dogodku najdete TUKAJ.
Vsi skupaj si bomo po vzponu privoščili malico na žlico in zabavo s skupino BARBARA & DONAČKA na jasi pri gradu Podčetrtek. Pridite v nedeljo dopoldne na grad, veselo bo! Drugi jutranji kavi pa prisluhnite na spodnji povezavi.

Galerija slik