junij 9, 2021

ISKRA TEDNA Šmarčanki Kaji Bicskey

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat je šel naziv v Šmarje pri Jelšah, izjava pa je bila o kulturi.

Kaja Bicskey je tokrat izrekla izjavo, ki je med tremi finalistkami dobila največ vaših glasov.

Tudi tokrat ste lahko izbirali med tremi izjavami finalistkami. Prvo je izrekla Šmarčanka Kaja Bicskey, profesorica pedagogike in sociologije ter izjemno aktivna v glasbenih vodah. O glasbi za zaslužek in glasbi za dušo je spregovorila. Drugo izjavo, ob kateri se je iskrilo, je izrekel župan občine Šentjur Marko Diaci, ob zaprtju ceste med gradnjo krožišča v Šentjurju. Tretja finalna iskra pa je bila izjava nekdanje vrhunske atletinje, danes terapevtke mentalnih in dihalnih tehnikm Brigite Langerholc Žager, ki je spregovorila o občutkih, ko se človek znajde na tleh.

Največ glasov ste namenili izjavi Kaje Bicskey:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskra meseca junija.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, mešalnik za smoothie, namenil Barbari Ravnak iz Šentjurja. Čestitke!

V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. V petek odpiramo glasovanje za iskro tega tedna.