januar 5, 2022

ISKRA TEDNA: Korona nas uči, da zdravje ni samoumevno

Dobili smo še zadnjo iskro tedna na Štajerskem valu v letu 2021. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat ste največ glasov poslali na Kozjansko.

Lidija Umek je zadnja v minulem letu, ki se je okitila z nazivom iskra tedna.

Tri izjave so se potegovale za naziv zadnje iskre tedna v minulem letu na Štajerskem valu. Direktor Regionalne gospodarske zbornice Celje Tomaž Benčina je, v luči vse bolj grozečega omikrona, spregovoril o ukrepih v boju proti koronavirusu, naši poslušalci so v anketi ocenjevali leto 2021, Lidija Umek, direktorica Seniorja - Centra za pomoč starejšim, ki deluje v občinah Podčetrtek, Kozje in Bistrica ob Sotli, pa je v finalni iskri izpostavlja, da nas je minulo leto med drugim naučilo, da zdravje ni samoumevno.

Največ vaših glasov je prejela izjava Lidije Umek:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca decembra. Izmed petih izjav jo razglasimo še to popoldne. Tako bomo dobili 12 mesečnih isker in men njimi boste vi z glasovanjem izbrali ISKRO LETA 2021.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, električno ponev, namenil Martinu Čatru iz Šentjurja. Čestitke!