maj 13, 2019

Najprej prevzeta od košarke, zdaj od glasbe

Katja in Davor sta današnjo Drugo jutranjo kavo pila v družbi simpatične pevke Ane Ferme iz Mestinja. Pravi, da izjemno uživa v vlogi backvokalistke Nine Pušlar, ne skriva pa ambicij, da bi stopila na samostojno glasbeno pot. Kdaj bo to, še ne ve. Bo pa svoj prvenec najprej predstavila pri nas, je obljubila.

Jutranji trio je ob Drugi jutranji kavi kljub deževnemu ponedeljku prekipeval od pozitivne energije in tako na naših frekvencah pričaral sončno vzdušje.

Bodoča fizioterapevtka zapisana glasbi
Še prej, preden je Ano Ferme prevzela ljubezen do glasbe, jo je navduševala košarka, njen brat Tadej ji je ostal zvest, ona pa je zajadrala v glasbene oziroma pevske vode. In ni ji žal. "Glasba me je popolnoma prevzela. Hvaležna sem za vse dosedanje izkušnje na glasbenih odrih, bodisi v muzikalih Cvetje v jeseni in Briljantina bodisi v vlogi backvokalistke priljubljene Nine Pušlar, ki je izjemna pevka in oseba," poudarja bodoča fizioterapevtka. Našega Davorja je seveda zanimalo tudi, ali ima fanta? Jutranjemu živahnemu klepetu prisluhnite v spodnjem posnetku: