oktober 14, 2019

Ob drugi jutranji kavi tokrat še malo telovadbe

Začela se je vseslovenska akcija Simbioza giba. Prisluhni Drugi jutranji kavi in gotovo slišiš kak koristen nasvet zase. Gost Katje in Davorja je bil Jani Senger iz Centra za krepitev zdravja Šentjur. Niso vrteli le jezikov, tudi telovadili so.

Današnja Druga jutranja kava je bila športno obarvana. Popili smo jo z Janijem Sengerjem iz Centra za krepitev zdravja Šentjur.

Jani Senger ni eden tistih zdravstvenih delavcev, ki le deli nasvete, pač pa tudi sam upošteva rek zdrav duh v zdravem telesu. Različni športi so del njegovega življenja, že nekajkratt je sodeloval celo na zahtevni triatlonski preizkušnji Ironman. Je pa dal na Drugi jutranji kavi tudi številne nasvete za rekreativne športnike, za različne generacije, za tiste, ki v službah veliko sedite, pa tudi za tiste, ki pravite, da prihodnji ponedeljek pa res začnete migat. In ni ostalo le pri besedah, Katja, Davor in Jani so se med pogovorom razgibali in naredili nekaj dobrega za svoje zdravje, dokaz je v spodnjem videu, pridluhnite pa tudi celotnemu pogovoru. Kaj vse se bo dogajalo v tednu Simbioze giba, ki se mu pridružuje tudi Center za krepitev zdravja Šentjur, ki deluje pod okriljem šentjurskega zdravstvenega doma, pa preverite TUKAJ