november 27, 2019

Ivan Cajzek: Če vztrajaš, ti bo uspelo

Ivan Cajzek je direktor in lastnik podjetja GIC gradnje, v katerega je vpeta vsa družina. Gradbeništvo je njegova strast, od kar pomni. V skoraj 30-letni zgodbi podjetja so realizirali nekaj tisoč uspešnih projektov, ta hip je najbolj odmevna gradnja novega potniškega terminala na Brniku, gradijo pa tudi novi trgovini Hofer in DM v Šmarju pri Jelšah. 

Ivan Cajzek je direktor in lastnik podjetja GIC gradnje, ki trenutno gradi novi potniški terminal na Brniku ter dve novi trgovini v Šmarju. Na fotografiji z gostiteljico radijskega srečanja Tanjo Jurjec.

V podjetje GIC GRADNJE je vpeta vsa družina; žena Nežika, sinova Rok in Jan ter mnogi sorodniki. Ponosen je, da je svojo strast do gradbeništva prenesel na Roka, ki je s tega področja letos tudi doktoriral.

Podjetje se je vse od ustanovitve leta 1990 razvijalo ter investiralo v posodobitev in opremo, posebno pozornost pa ves čas namenjajo kadrom, saj se zavedajo, da so ljudje njihov najpomembnejši kapital. Danes podjetja GIC GRADNJE in podjetja, združena v skupino GIC, predstavljajo uspešno skupino, ki letno ustvari 70 milijonov evrov prometa in ki redno zaposluje več kot 250 delavcev. Zadnjih nekaj let je uspešna tudi družba GIC GRADNJE na Hrvaškem. 
Poleg uspešne podjetniške kariere pa ima Ivan Cajzek še drug kapital, ob sebi ima družino, ki ji posveča ves preostanek svojega časa. Tudi določene poslovne obveznosti si organizira na način, da je z družino čim več skupaj. Svojo zgodbo je Ivan Cajzek delil z našimi poslušalci v radijskem srečanju s Tanjo Jurjec. Prisluhnite spodnjemu posnetku.

Galerija slik