februar 26, 2019

Lucija Smolnik: Najdi svoj glas in zaživi življenje

Se kdaj počutiš, kot da tvoj glas ni slišan, pa imaš še toliko povedati ...? Najdi svoj glas in ga zaživi, kot ga je našla in zaživela tudi naša gostja Lucija Smolnik, prva in za zdaj edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja pri nas. Sodeluje s kanadskim inštitutom Proctor Gallagher Institute

Lucija Smolnik, prva in edina certificirana trenerka programa osebne preobrazbe po metodi priznanega strokovnjaka in navdihovalca Boba Proctorja pri nas, in gostiteljica Greta Kokot Rajkovič.

Lucija Smolnik ima za seboj zanimivo zgodbo osebnostne preobrazbe - od preizkušene državne revizorke do osebne trenerke … Pot, ki je od nje zahtevala veliko premislekov in težkih odločitev, a je v njej prebudila povsem novo energijo. In s to energijo ter osebno izkušnjo zdaj pomaga drugim na poti preobrazbe in osvajanju novih izzivov … 
»Življenje samo je čudovit izziv. Samo dati mu je treba priložnost,« pravi Lucija Smolnik, ki ima danes svojo blagovno znamko Lucija Coaching in deluje po metodi Boba Proctorja. »Ko v življenju čutiš, da ti nekaj manjka, da ni tako, kot bi si želel in ni prostora za tvoje sanje, potem moraš to spremeniti, za to pa potrebuješ pogum in veliko znanja,« še dodaja Lucija. Vsem, ki čutijo, da so izgubili svoj glas, ki se jim zdi, da niso slišani oziroma slišane, sporoča, da je morda čas za spremembo: 

Tudi Lucija je povsem spremenila svojo karierno pot, prisluhnila je svojemu notranjemu glasu in se odločila za spremembo. Od nekdaj je rada ustvarjala in pisala. Doslej je napisala dve knjigi; Modrosti za razcvet življenja: Skrivnosti uspešnih žensk – kako najti in živeti lastno pot, skupaj s hčerko Katarino pa je ustvarila knjigo za otroke Mali pošastko. Čeprav nekatere teorije zagovarjajo postavljanje majhnih, otipljivih in dosegljivih ciljev, Lucija pravi, da morajo cilji biti postavljeni visoko, ni nujno, da vedno vemo, kako bomo ta cilj dosegli. Neznane poti do naših ciljev bodo v nas zbudile kreativne potenciale, ki se jih doslej nismo niti zavedali. Le verjeti moramo, da to zmoremo. 

Lucija letos že tretje leto organizira tudi dan za matere in hčere, na svoji spletni strani pa vsako nedeljo objavi inspiracijsko pismo, ki vam lahko polepša dan, morda pa celo spremeni življenje ... Pismo lahko tudi NAROČITE, sicer pa prisluhnite iskrivemu pogovoru z osebno in poslovno trenerko Lucijo Smolnik v posnetku radijskega srečanja na Štajerskem valu. 

 

 

Galerija slik