junij 3, 2020

Tudi letos tečemo. Vsak zase. Vsi skupaj. #afroditintek2020

Afroditin virtualni izziv s Štajerskim valom. Letošnji Afroditin tek s Štajerskim valom, ki bi moral biti to soboto, je zaradi ukrepov za omejitev epidemije prestavljen na naslednje leto. Vseeno pa bomo tudi letos tekli. Vsak zase, po svojih poteh, a vseeno virtualno povezani.

Letošnji Afroditin tek s Štajerskim valom je odplaknila korona, vendar mi vseeno tečemo. Vsak zase. Vsi skupaj. Do naslednjič, ko se bomo spet družili na teku v Rogaški Slatini.

Veseli bomo tudi vaše družbe, BREZPLAČNE PRIJAVE najdete TUKAJ, vsi pa sodelujete tudi v velikem nagradnem žrebanju. Za vas imamo lepe nagrade

Kako poteka izziv letošnjega Afroditinega teka?
Takole, dragi tekači in tekačice. Med 6. in 14. junijem torej obujte športne copate in oblecite majico s prejšnjih Afroditinih tekov in sami pretecite izbrano dolžino – 1, 5 ali 10 km – v Rogaški Slatini ali na svojih najljubših terenih.
Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #afroditintek2020 in #aktivnivsvojikozi ter označite Facebook dogodek @4 Afroditin tek s Štajerskim valom.
Tisti, ki nimate Facebook profila, pa nam vse skupaj pošljite na elektronski naslov info@stajerskival.si.
Izmed vseh sodelujočih tekačev in tekačic, ki boste izpolnjevali navedene pogoje za sodelovanje, bo opravljen žreb v sredo, 17. junija 2020, seznam nagrajencev pa bo objavljen na spletnih straneh stajerskival.si in protime.si.

Naj korona ne odplakne našega veselja do aktivnega življenja in veselja do teka.
TECITE Z NAMI in OSTANITE #AKTIVNIVSVOJIKOZI #afroditintek2020