oktober 9, 2015

Odkrili ste prvi skriti kraj. To je ...

Na Štajerskem valu skupaj s Trgovinami Jager iščemo skrite kraje. Davor je za prvi skriti kraj izbral Vojnik. Ni bilo lahko, vendar je po nekaj dneh ugibanj uspelo Celjanki Albini Gračner, ki si je tako priigrala 100 evrov. 

Davor je obiskal Vojnik. Le kam bo odšel sedaj?

Precej trd oreh je bil prvi skriti kraj, saj ste potrebovali skoraj teden dni, da ste ga strli in odkrili pravo ime kraja, kjer je bil Davor. Potrkal je na težka občinska vrata v Vojniku in jih seveda tudi odprl - zvok odpiranja in zapiranja vrat pa je posnel in ga dal za prvi namig pri ugibanju. Za pravilen odgovor ste potrebovali še kar nekaj dodatnih namigov. Albina Gračner iz Celja je bila prva, ki je Davorja "našla" v Vojniku. Prisluhnite ji v spodnjem posnetku, prav tako županu našega prvega skritega kraja, Branku Petretu, ki je za nas tudi preizkusil, kako se sliši odpiranje in zapiranje vrat vojniške občine. "Za njene občane so ta vedno odprta," še dodaja župan Petre, ki je občane in občanke pred kratkim nagovoril tudi na prazniku Občine Vojnik. Ob tej priložnosti so v Vojniku gostili tudi predsednika Boruta Pahorja. Tam pa smo bili tudi mi, več TUKAJ.

No, za vas pa v etru Štajerskega vala že novi skriti kraj in kot prvi namig spet skriti zvok iz tega kraja. Pozorno spremljate program Štajerskega vala na 93,7 in87,6 MHz. 

Datoteke

Skriti kraj je odkrila Albina iz Celja

Župan Vojnika Branko Petre