Odločnost in ambicioznost sta ji prinesli naziv evropskega podjetnika leta

11.09.2016

»Ko delam z mladimi, v njih vidim sebe. Ambiciozni mladi potrebujejo usmeritve, nekoga, s katerim jim bo lažje poseči po sanjah, tokrat njihovih,« pravi Ana Laura Rednak. (Foto: Foto Tatjana)

Ana Laura Rednak iz velenjskega podjetja Skaza je evropska podjetnica leta v vzhodni Evropi. Prestižno nagrado podeljuje strokovna publikacija European CEO. Strokovna komisija izbira med uspešnimi podjetniki iz različnih panog in držav.

Izvršna direktorica podjetja Skaza je nagrado Evropski podjetnik leta 2016 za vzhodno Evropo dobila v kategoriji predelovalna industrija. Pravi, da je najbolj ponosna na svojo odločnost. Nikoli se ni potopila v povprečje in je velikodušno sprejela kritike. »V poslovnem svetu ni prostora za mencanje. Danes moraš biti prisoten povsod, na spletu, družbenih omrežjih, na sejmih, konferencah. Poskrbeti moraš, da te bodo pravi ljudje našli ob pravem času. In ko dobiš priložnost, se ne smeš prestrašiti, ampak jo moraš zgrabiti in izkoristiti,« pravi Ana Laura Rednak. Njenemu razmišljanju še podrobneje prisluhnite v spodnjem posnetku. Z njo je govorila Karmen Šemrl. Prisluhnite jima v spodnjem posnetku. (TMG)

Pogovor z Ano Lauro Rednak
Štajerski val v sliki