november 9, 2017

Odštevamo dneve do Večera s prijatelji

Na Štajerskem valu že odštevamo  dneve do tradicionalnega VEČERA S PRIJATELJI – 33. Štajerskega valčka, ki bo letos v petek, 24. novembra, v Športni dvorani Rogaška Slatina. Radijke in radijci pa seveda že iščejo praznično garderobo, Katja in Davor sta se odpravila v Trgovino Jager.  

Vsaka vstopnica za 33. Štajerski valček prinaša 30 % popusta v Trgovinah Jager. To pa se že splača, kajne. Katja in Davor sta si že nagledala svoja oblačila za srečanje z vami ;-)

Vstopnica prinaša 30 % popusta v Trgovinah Jager 
Tudi letos so udeležbo na Štajerskem valčku potrdili številni slovenski glasbeniki, radijci pa pripravljamo še kakšno glasbeno presenečenje. Z glasbeniki bodo na Večeru s prijatelji zapeli tudi otroci II. OŠ Rogaška Slatina, skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala, ki že izbirajo garderobo.
Jutranjika Katja in Davor sta se oblekla v Trgovinah Jager, kjer tudi na vas čakajo priznane blagovne znamke. Mi pa vam prišepnemo, da vsaka vstopnica prinaša tudi 30 % popusta na ves tekstil. To pa se splača, kajne.
Lanski VEČER S PRIJATELJI je bil RAZPRODAN, zato predlagamo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji – v katerem od supermarketov Jager ali na spletni strani Štajerskega vala. Se vidimo!

Galerija slik