Po naslovu državnih prvakov propad kluba?

26.04.2016

Takole veselo je bilo še lani v klubu, te dni so obrazi bolj kisli. Klubu verjetno grozi celo kazen zaradi odpovedi tekem za tretje mesto. (Foto: FB KMN Dobovec)

Državni prvak, Klub malega nogometa Dobovec, ne bo odigral tekem za tretje mesto državnega prvenstva. Upravni odbor predlaga celo izstop ekip iz vseh tekmovanj Nogometne zveze Slovenije. V vodstvu, ki bo odstopilo, pravijo, da je razlogov za tako rigorozne odločitve veliko.

Očitajo kuhinjo in arogantnost
Upravni odbor je odločitve sprejel soglasno, dan po odločilni tekmi za preboj v finale. Maribor je napredoval tesno, s 3:2 v zmagah. „Odločitev oziroma predlog upravnega odbora je bil zelo težak in čustven, člani so ga sprejeli težkega srca, a vsi po vrsti zatrjujejo, da jim je dovolj SLOVENSKE FUTSAL KUHINJE in "vzvišenega – arogantnega" početja nekaterih funkcionarjev, ki vodijo slovenski futsal!“ so zapisali na spletni strani kluba. Kakšno „kuhinjo“ očitajo pristojnim, je Martin Kacbek povprašal predsednika kluba Slavka Pavloviča. Pa tudi, kaj bi zagroženi izstop iz lige pomenil za prihodnost kluba, ki deluje že 38 let in v prvi ligi igra 16 let, pohvali pa se lahko z vidnimi uspehi. Člani so osvojili državni pokal, super pokal ter deseto mesto v Evropi, mladinci pa osem državnih naslovov. Prisluhnite v spodnjem posnetku. (AD)

Pogovor o domnevnih nepravilnostih v ligi in o usodi kluba
Štajerski val v sliki