julij 9, 2016

Po nepozabno izkušnjo v Poletni tabor Kozje

Poletne šolske počitnice so, ki jih otroci preživljajo na njihov najljubši način. Skoraj 260 otrok iz vse Slovenije bo letošnje poletje obiskalo poletni tabor v Kozjem. Pod vodstvom mentorjev in animatorjev bodo izpopolnjevali svoje veščine v tenisu, nogometu, košarki in v likovni umetnosti. 

Poletni tabor Kozje bo to poletje obiskalo okoli 260 otrok iz vse Slovenije.

Spanje v šotoru, šport in novi prijatelji
V šestih dneh taborjenja v Športnem parku Kozje otroci doživijo marsikaj novega. Ena izmed edinstvenih izkušenj je spanje v šotoru in peka hrenovk ob taborniškem ognju. Kljub temu, da trenirajo dvakrat na dan, še vedno najdejo čas za igranje golfa, namiznega nogometa, družabnih iger in druženje z novimi prijatelji. Obiščejo tudi termalni park Aqualuna in Jelenov greben ter se ob obisku reševalca naučijo osnov prve pomoči.

Vsako leto več obiska
Po besedah organizatorja Blaža Hartla zanimanje za obisk Poletnega tabora iz leta v leto narašča. Letos bodo otroci tabor obiskovali tudi v avgustu. »V osmih letih odkar tabor poteka, si te številke nismo predstavljali,« pove Hartl in ob tem še doda, da imajo cilj, da bi otroci poletni tabor obiskovali čez celo poletje. Tudi mi smo bili v poletnem taboru v Kozjem in preverili, kaj vse otroci tam počnejo, česa so se naučili in ali kaj pogrešajo. Pred mikrofon pa smo ujeli tudi organizatorja Blaža Hartla. Prisluhnite v spodnjih posnetkih. (PŽ)

Galerija slik

Datoteke

Tabor Kozje - kaj počnejo?

Tabor Kozje- kaj so se naučili?

Tabor Kozje - kaj pogrešajo?