maj 30, 2019

Po številko za Afroditin tek že danes ali jutri

V soboto bomo tekli – na 3. Afroditinem teku, ki ga v Rogaški Slatini pripravljamo Štajerski val in Kozmetika Afrodita. Skoraj 1.200 tekačic in tekačev je prijavljenih. Da v soboto ne bo treba čakati v vrsti, lahko štartno številko dvignete že v četrtek ali petek popoldne.

Letošnji Afroditin tek bo znova združil ljubitelje športnega in zdravega načina življenja.

Za najhitrejše bogate nagrade
Tako kot minuli dve leti se bodo tekači, ki bodo tekli na 5 in 10 kilometrov, tudi tokrat potegovali za bogate nagrade. Zmagovalci v vseh kategorijah bodo poleg več manjših nagrad prejeli vikend paket za 2 osebi v Boutique hotelu Atlantida Rogaška Slatina in razvajanje v kozmetičnem salonu Kozmetike Afrodita, kjer bodo razvajali tudi drugo- in tretjeuvrščene. Za čudovite pokali so poskrbeli v Steklarni Rogaška. Prav vsi udeleženci teka pa bodo prejeli majico in vrečko z darili pokroviteljev teka. Svojo štartno številko lahko dvignete na dan prireditve, 1. junija, med 7. in 9. uro v Kulturnem centru Rogaška Slatina, ali pa že danes in jutri, torej v četrtek in petek, med med 15. in 18. uro, prav tako v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

Pred tekom se bomo skupaj dobro ogreli, za kar bo tokrat poskrbel celjski Top fit. 

Obdani z naravo 
Sicer pa bo tudi tokrat osrednje prizorišče dogodka Evropska ploščad v Rogaški Slatini, kjer bosta štart in cilj obeh tras in kjer se bomo pred tekom tudi dodobra ogreli. Prav tako se bodo tam zbrali vsi, ki se bodo udeležili rekreativnega teka na 1 kilometer. V neposredni bližini bo še test hoje na 2 kilometra, ki bo letos drugič. Podrobnosti o tekih in trasah, ki so v čudovitem zelenem okolju Rogaške Slatine, preverite TUKAJ, preverite pa tudi, kako odlično je bilo na Afroditinem teku LANI in PREDLANI. Se vidimo v soboto na Evropski ploščadi, od koder bomo vse jutro in dopoldne tudi v živo oddajali naš radijski program.