september 17, 2018

Podjetni talenti izkoristili priložnost na MOS-u v Celju

Včeraj je vrata na celjskem sejmišču zaprl 51. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. V šestih dneh je svojo ponudbo in storitve predstavljalo več kot 1.400 razstavljavcev iz 31 držav. Tudi tokrat so priložnost, da se brezplačno predstavijo, dobili MOS-ovi podjetni talenti.

Tudi letos je priložnost za predstavitev potencialnim kupcem in trgu dobilo 10 MOS-ovih podjetnih talentov. (Foto: Radio Štajerski val)

10 izbranih se predstavi trgu
Nekaj več kot 100.000 obiskovalcev se je v teh dneh sprehodilo skozi 13 dvoran na celjskem sejmišču. V nadstropju dvorane L so lahko spoznali tudi zanimive ideje, izdelke in storitve letošnjih MOS-ovih podjetnih talentov. Na tokratnem natečaju so jih znova izbrali deset in jim omogočili brezplačno predstavitev. Predstavljali so se: Ajdina harmonija iz Mozirja z Mojo kišto – modernim prenosnim vrtom v lesenem zabojniku, 4FUN prav tako iz Mozirja s Printee, aplikacijo za preprosto naročanje fotografij iz mobilne naprave na dom, C-Tech iz Postojne s programom za optimalen in zdrav razvoj dojenčka od rojstva do enega leta, Evegreen iz Mislinje z Evegreen biorazgradljivimi lončki, mariborska Kokica s Pokicami, prvimi slovenskimi gourmet kokicami s slanimi in sladkimi okusi, Medenka iz Ljubljane z naravnimi sladkarijami iz medu in sadja, Mimateam iz Celja z Vitta smile, osebnim pomočnikom za ščetkanje zob, StarkMAT iz Črnomlja s stolom za zdravo hrbtenico in boljšo koncentracijo, Šubidu iz Kranja s skledico OM NOM, ki je prebrisana rešitev za vse, ki radi jeste, in Vermipur iz Maribora s 100-odstotnim naravnim univerzalnim ekološkim gnojilom Črno zlato. Dva podjetna talenta smo ujeli pred naš mikrofon. V spodnjih posnetkih prisluhnite ideji o Moji Kišti in skledici OM NOM. Nina Slak se je o Moji kišti pogovarjala z Aleksandro Podsedenšek, o skledici OM NOM pa z Nino Malovrh. (NS)

Datoteke

Z NINO MALOVRH O SKLEDICI OM NOM

O MOJI KIŠTI Z ALEKSANDRO PODSEDENŠEK