marec 16, 2016

Pravljično obarvan Citycentrov rojstni dan

Celjsko nakupovalno središče Citycenter je 15. marca obeležilo 10. rojstni dan. Pravo praznovanje se obeta konec tedna, ko bo na sporedu kar šest pravljičnih modnih revij. 

Citycenter Celje je upihnil že 10. svečko.

Alica v deželi mode
Citycentrov jubilej bo, kot vsi rojstni dnevi doslej, v znamenju mode. Kot pravijo, bo modni dogodek leta v stilu pripovedi Alica v deželi mode. "Na svoj račun bodo prišli vsi modni navdušenci. Pravljični pridih modnemu spektaklu bodo poleg scenografije, stajlingov in frizur dodali še Alica, klobučar, dvojčka, kraljica in zajček," je povedala vodja marketinga Nena Horvat. Na šestih modnih revijah, od srede do sobote, bodo predstavljena oblačila modnih kolekcij blagovnih znamk, ki jih je mogoče najti v nakupovalnem centru. V nedeljo bodo na svoj račun prišli še najmlajši, ki jih bo Alica obiskala v Džungli, prisluhnili pa bodo tudi posebni pravljici o nenavadnem velikonočnem jajcu.

Jubilej z dobrodelno noto
V Citycentru Celje so ponosni, da so družbeno odgovorno podjetje, zato se trudijo uspeh deliti tudi z lokalno skupnostjo. Vsako leto z donacijami pomagajo društvom, posameznikom ali dobrodelnim organizacijam. Letos so izbrali Zdravstveni dom Celje, ki so mu poklonili 10.000 evrov za nakup mobilnega ultrazvočnega aparata. K sodelovanju vabijo tudi obiskovalce, ki lahko pri Citycentrovem srcu v zameno za simbolično darilo prispevajo en evro. Pomagate lahko še do 21. marca, nato bodo denar predali celjskemu zdravstvenemu domu. (NS)