december 14, 2018

Praznične hite lovimo in darila delimo

NAGRADNA IGRA Praznični čas je čas veselja, obdarovanja in igrivosti. V minulem tednu smo v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita  obdarili družino iz Rogaške Slatine s celoletno zalogo kozmetike za vso družino. V naslednjem tednu pa nas že čakajo nova obdarovanja.

Praznikov, daril in dobrot se veselimo, praznične hite lovimo in darila delimo.

Pokliči, ko slišiš praznični hit dneva
V teh prazničnih dneh vas vabimo, da nas še bolj pozorno poslušate in se igrate z nami. Vsak dan smo za vas med prazničnimi hiti izbrali enega kot PRAZNIČNI HIT DNEVA, ki bo prinašal DARILO. In najmanj enkrat na dan ga bomo v celoti zavrteli. In kako do darila? Ko boste zaslišali praznični hit dneva, nas hitro pokličite na 03 817 12 40. Samo prvega čaka praznično darilo izpod naše smrečice. Splača se pozorno poslušati, lahko si priigrate darilo in še priložnost, da nam vsem kar preko radia izrečete, kaj lepega nam želite v novem letu.
Radijci Štajerskega vala smo prepričani, da je vsak dan v letu lahko najlepši dan. Če tudi vi tako mislite, bodite z nami na 93,7 in 87,6 MHz, našo številko 03 817 12 40 pa si zapišite na vidno mesto, Božiček ima za vas lepa darila. :-)
Pravila nagradne igre.

 

Datoteke

Praznične hite lovimo in darila delimo

AFRODITINO BOŽIČNO PRESENEČENJE ZA LANO IN NJENO DRUŽINO