maj 26, 2020

Prenovljena linija LCA izdelkov Mlekarne Celeia

LCA jogurti in napitki Zelene doline so pri uporabnikih že vrsto let najbolj priljubljena linija izdelkov Mlekarne Celeia. To pomlad so po nekaj letih popolnoma prenovili videz LCA izdelkov in jih združili pod enotnim sloganom »V ravnovesju«.

LCA jogurti in napitki Zelene doline so pri uporabnikih že vrsto let najbolj priljubljena linija izdelkov Mlekarne Celeia. Odlični tudi za zajtrk.

Jogurti in napitki iz funkcionalne linije LCA nastajajo iz najboljšega slovenskega mleka, ki prihaja z več kot 900 kmetij in je v celoti brez gensko spremenjenih organizmov. 

Slovensko mleko in mlečni izdelki
Mlekarna Celeia je največja mlekarna v lasti slovenskih kmetijskih zadrug in zato veliko pozornosti namenja osveščanju o pomenu uravnotežene prehrane, kjer ne sme manjkati slovensko mleko in mlečni izdelki brez gensko spremenjenih organizmov.

LCA jogurti so odlični podporniki prebave, LCA protein skrbi za visok vnos beljakovin, osvežilni LCA napitki z vitamini in minerali pa pomagajo pri premagovanju vsakodnevnih izzivov.

Prav to pooseblja linija funkcionalnih izdelkov LCA, ki je ime dobila po mikrobiološki kulturi Lactobacillus acidophilus in nosi oznako Izbrana kakovost Slovenije. »Po nekaj letih je bil čas, da našo najbolj priljubljeno linijo izdelkov osvežimo, ji nadenemo sodobnejši videz in povežemo z enotnim sloganom »V ravnovesju«, ki pooseblja vse, kar LCA predstavlja v vsakodnevni prehrani,« razlagajo v Mlekarni Celeia.
Jogurti in napitki LCA so po svoji sestavi edinstveni in prav zato si v prehrani posameznika zaslužijo posebno mesto. Edinstvenost LCA izdelkov se izraža v njihovi funkcionalnosti. LCA jogurti so odlični podporniki prebave, LCA protein skrbi za visok vnos beljakovin, osvežilni LCA napitki z vitamini in minerali pa pomagajo pri premagovanju vsakodnevnih izzivov. Vsem, ki pazijo na vnos sladkorja, pa je namenjena skupina jogurtov LCA brez dodanega sladkorja in sladil iz Mlekarne Celeia.

Nove vitaminske osvežitve za poletje

Na začetku poletja bodo v linijo dodali nov osvežilen LCA napitek z dodanim vitaminom B5, ki prispeva k umskim zmogljivostim, kar bo zaokrožilo letošnjo obsežno prenovo.

Galerija slik