avgust 24, 2017

Pri narezku pomembna tudi estetika

Pod streho je četrti poletni dvoboj naših voditeljev. Tokrat sta se Katja Žolgar in Kristijan Šmid pomerila v pripravi narezka. Je več glasov dobil narezek A ali narezek B?

Nekaj za ljubitelje narezkov.

Ocenjevali so obiskovalci kavarne
V Coffee Shopu v Rogaški Slatini so Katji in Kristijanu pripravili sestavine, ki na dobrem narezku pač ne smejo manjkati. Nekaj vrst salam, sir, zelenjava, jajčka. Vse domače. In zelo okusno. A ker jemo tudi z očmi, je treba vse dobrote pred postrežbo še čim lepše razporediti na pladenj. To je bila naloga Katje in Kristijana. Po opravljenem delu so pladenj A in pladenj B ocenili obiskovalci Coffee shopa, kjer so narezki novost v ponudbi. Bilo je zelo tesno – le za en glas je zmagal narezek B. Čigav je bil in kako sta Katja in Kristijan ustvarjala, pa preverite v spodnjem video posnetku.

Strežba, golf in peka pic
To je bil letošnji četrti poletni dvoboj. Katja in Kristijan sta se pred pripravo narezka pomerila še, kdo je boljši natakar in kdo je boljši v igranju golfa. Jutranja voditelja Katja Žvikart in Davor Pušnik pa sta preverjala, kdo je boljši picopek