april 20, 2020

Prva naloga bo predaja že kupljenih avtomobilov

Nekatere storitve so danes lahko ponovno odprle svoja vrata. Med njimi so avtosaloni. Davor je ob tokratni drugi jutranji kavi – po telefonu – preveril, kakšen je na prvi dan odprtja utrip v Avtotehniki Celje.

Kdaj bodo spet mogoče testne vožnje? Zagotovo bo treba ob tem poskrbeti še za posebno varnost. (Foto: Avtotehnika Celje)

»Težko smo že čakali, da lahko spet začnemo delat, saj si želimo druženja in želimo si novih izzivov, ki jih v obdobju, ki je pred nami, gotovo ne bo manjkalo,« pravi Katja Milosavljević iz Avtotehnike Celje. Podobno nestrpnih je bilo gotovo tudi okoli 40 voznikov, ki v zadnjem mesecu domov zaradi epidemije novega koronavirusa ni moglo odpeljati svojih novo kupljenih jeklenih konjičkov. V Avtotehniki zagotavljajo, da bo to zdaj njihova prioriteta, bosta pa delo in poslovanje precej okrnjena še kar nekaj časa. Pred njimi so, tako kot še v marsikateri panogi, veliki izzivi, o čemer pa je s Katjo Milosavljević podrobneje spregovoril Davor, ob današnji drugi jutranji kavi, ki jo je Davor sicer spil v studiu Štajerskega vala, Katja pa v avtosalonu. Prisluhnite v spodnjem posnetku.