maj 29, 2017

Boris Podvršnik: Pri nas so doma ponosni in delovni ljudje

Za občino Zreče je maj prazničen mesec. In gost tokratnega radijskega srečanja je mag. Boris Podvršnik, župan občine Zreče, ki velja za eno turistično in gospodarsko najrazvitejših občin, kar dokazuje tudi tretji zlati certifikat v akciji Zlati kamen.

Gost radijskega srečanja mag. Boris Podvršnik, župan občine Zreče

Ob praznovanju se župan ponosno ozira na v tem letu realizirane projekte in s ponosom predstavi delo letošnjih občinskih nagrajencev. Kljub temu, da je vsako leto manj denarja za naložbe, je bilo tudi minulo občinsko leto na Zreškem polno razvojnih izzivov ... Med drugim so posodobili kar nekaj cestnih odsekov, sprejeli nov občinski prostorski načrt, celostno prometno strategijo, sanirali nekatere plazove, začeli prenovo strehe na osnovni šoli, odprli novo krožišče v Ulipju, počasneje kot so predvidevali, pa se odvijajo projekti gradnje kanalizacije in malih čistilnih naprav, saj evropskih razpisov za tovrstne naložbe ni več ... A pregovorno trmasti Pohorci se kljub temu ne dajo. »Realizirali smo več manjših naložb v različnih krajih občine, ponosni smo na delo naših ljudi, predvsem pa smo ponosni na naša uspešna podjetja Unior, GKN Driveline in Swatycomet, ki so v dobri kondiciji,« je med drugim ponosen župan mag. Boris Podvršnik.
Povabilo k poslušanju posnetka radijskega srečanja z zreškim županom mag. Borisom Podvršnikom ter čestitke vsem Zrečanom in Zrečankam ob njihovem prazniku.