november 14, 2017

Borut Ježovnik: Gostom vedno ponudimo nekaj več

Na Jelenov Greben nad Olimjem vabijo jeleni, odlična domača, lokalno pridelana hrana, najboljši slovenski podeželski welness in lepi razgledi. Lastnik in direktor gostišča Jelenov Greben Borut Ježovnik z družino je kmetijo v dobrih dveh desetletjih razvil v priljubljeno turistično destinacijo.

Na Jelenov Greben vabijo jeleni, odlična domača, lokalno pridelana hrana, najboljši slovenski podeželski welness in lepi razgledi.

V radijskem srečanju je bil tokrat naš gost direktor gostišča Jelenov Greben Borut Ježovnik. Stari oče mu je podaril kmetijo, ki je bila osnova za razvoj turizma v neokrnjeni naravi kozjanskih gričev. Poleg številnih domačih gostov prihajajo tudi tuji in praviloma se vsi vračajo. Na Jelenovem Grebenu nad Olimjem imajo poleg restavracije s pretežno lokalno hrano in odličnimi vini s tega območja, še trgovino z domačimi izdelki - sokovi, marmelade, keksi, okrasna keramika. Tudi prenočišča so na voljo, welness, prostor za piknike ter čajnica nasproti minoritskega samostana, kjer si lahko sami pripravite čaj iz zelišč, ki jih nabirajo patri. Posebno mesto pa ima tudi vinoteka z vrhunskimi vini izključno slovenskih vinarjev. Od letos si lahko v planetariju približate vesolje, prihodnje leto pa bo na Jelenovem grebenu zrasel tudi nov sodoben hotel.
O življenju družine Ježovnik in njeni predanosti turizmu pa več  v radijskem srečanju z Borutom Ježovnikom v spodnjem posnetku.