julij 15, 2019

Druga jutranja kava tokrat s sladoledom

Čeprav poletje skopari z vročimi temperaturami, se na Štajerskem valu ne odpovemo poletnim osvežitvam. Drugi jutranji kavi je tako sladoled dodal Andrej Schell.

Andrej Schell iz slaščičarne Omnjom je drugi kavi dodal sladoled. (Foto: Štajerski val)

Andrej Schell iz slaščičarne Omnjom je to jutro delal družbo Katji. Razložil je razliko med sladoledom in gelatom. Drugi je, kot pravi, bolj kakovosten in lahko v njem dlje uživamo. Sam ima najraje sadne okuse. Največji izziv je priprava sladoleda z okusom jabolčnega zavitka, po katerem njegovi gostje zelo radi posežejo. Okuse izbira in pripravlja sam. Idej mu ne zmanjka, vse pa niso vedno priljubljene. Gelato z okusom kremne rezine ljudi denimo ni prepričal. Še več zanimivosti pa slišite v spodnjem pogovoru. (TMG)