september 7, 2022

ISKRA TEDNA izjava o pasteh družbenih omrežij za mlade

Tokrat vas je najbolj nagovorila izjava ravnatelja Iztoka Leskovarja o pasteh družbenih omrežij in postala nova ISKRA TEDNA.

Ravnatelj Iztok Leskovar vas je najbolj prepričal s svojo izjavo.

Na Štajerskem valu poslušalci vsak teden z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru izbirate najbolj iskrivo izjavo.

Tudi tokrat so bile v finalu tri izjave. Moderna babi Mojca Cimerman, ki jo poznate z uspešnega profila na Facebooku je povedala, kakšna babi je moderna babi.

Ravnatelj Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje in vodja aktiva srednješolskih ravnateljev v celjski občini Iztok Leskovar je pred začetkom novega šolskega leta spregovoril o pasteh družbenih omrežjih, ki jih je koronačas, ko smo bili bolj odvisni od digitalnih naprav, marsikje še poglobil. Izpostavil je nekaj problemov, ki jih družbena omrežja vnašajo v življenja mladih.

Tretjo izjavo, za katero ste lahko glasovali, pa je izrekel popotnik, Konjičan Oliver Tič, ki je prehodil 25.000 kilometrov od juga Južne Amerike do severa Severne Amerike. V studiu nas je obiskal s psičko Carlitos in z nami delil nekaj utrinkov s poti. V izjavi, ki se je potegovala za naziv iskre tedna pa je spregovoril o tem, kako slediti svojim sanjam.

Najbolj vas je prepričala izjava Iztoka Leskovarja. Tako je povedal:

Ta izjava se med tedenskimi zmagovalkami poteguje še za naziv iskre meseca septembra.

Naša akcija ISKRA TEDNA pa tudi nagrajuje. Žreb je med vsemi, ki ste glasovali, nagrado pokrovitelja akcije, blagovne znamke Iskra, električni kalorifer FH02KT, tokrat namenil Petri Novak iz Celja. Čestitke!

Medtem pa mi med našimi sogovorniki že iščemo izjave tega tedna. V petek odpiramo novo glasovanje.