december 4, 2020

Praznične lučke na našem radiu je prižgala Nika Zorjan

Tudi na Štajerskem valu smo uradno vstopili v veseli december - s prižigom naše praznične razsvetljave. Lučke vsako leto prižgemo v družbi katerega priljubljenega glasbenika, tokrat je bila z nami simpatična Prekmurka Nika Zorjan.

Nika Zorjan je bila Davorjeva gostja v današnjem VIP petku, tako se je preizkusila tudi v vlogi voditeljice. Imela pa je še eno prijatno nalogo - ob venčku prazničnih pesmi, ko jo je v živo na kitari spremljal Anže, smo prižgali naše radijske praznične lučke. Video posnetek si oglejte spodaj.

Tako smo na Štajerskem valu tudi uradno vstopili v veseli december. Čeprav ga tokrat zaznamuje epidemija novega koronavirusa, bomo na naših radijskih valovih poskrbeli, da vam bo v naši družbi tudi lepo, prijetno in toplo, pa tudi, kot se za december spodobi, veselo. Med drudim vsak dan odpiramo adventni koledarček, ki prinaša lepa darila, o čemer več preberite TUKAJ

Dan pa si polepšajte tudi z ogledom videospota za novo pesem Nike Zorjan, Poljubi me za božičLestev, ki so jo tako lepo okrasili, je obnovljena, dobili so jo v slatinskem centru ponovne uporabe.