november 5, 2020

Radio Štajerski val vedno odlična družba

Po podatkih raziskave Radiometrija Radio Štajerski val ostaja najbolj poslušan regionalni radio na širšem območju Obsotelja in Kozjanskega. Radijci obljubljamo, da bomo še naprej skrbeli, da do vas pridejo vse potrebne informacije, poskrbeli pa bomo tudi za odlično glasbo, dobro voljo ter vedno nova presenečenja in nagrade za vas, naše zveste poslušalce. 

Radio Štajerski val ostaja najbolj poslušani regionalni radio v Obsotelju in na Kozjanskem

Tu za vas
Epidemija je spet močno zarezala v naš ustaljeni način življenja. Spet smo povabljeni, da ostanemo doma, da delamo od doma in se izogibamo stikom, ko je to le mogoče. Tako skupaj počasi premagujemo tudi drugi val epidemije. Radijci Štajerskega vala smo veseli in hvaležni, da smo v teh nepredvidljivih časih vaš prijatelj, vi pa naša ljuba družba.
Po podatkih radijske raziskave Radiometrija, maj - september 2020, Štajerski val ostaja najbolj poslušana regionalna radijska postaja v naših krajih. 

Vašim zgodbam dajemo glas, naslavljamo vaše skrbi in strahove 

Danes nikomur ni lahko, zato je še toliko bolj pomembno, da informacija, tolažba, razlaga pride do vas ob pravem času. V naših informativnih oddajah vsako polno uro poskrbimo, da dobite informacije iz naših krajev, iz prve roke. Pogosto so naši gostje zdravstveni strokovnjaki, predstavniki občinskih civilnih zaščit, župani, psihologi, predstavniki domov za starejše, šol, vrtcev, ki vas nagovorijo z aktualnimi podatki, ukrepi, razlagami in nasveti.
Prav je, da slišimo tudi podjetnike in predstavnike gospodarstva, ki opozarjajo na posledice, za nekatere že druge, začasne zaustavitve poslovanja. Besedo dajemo tudi šolnikom ter učencem, dijakom in študentom, ki se spet soočajo z učenjem na daljavo. Tukaj pa so še vaši sosedje, prijatelji, znanci, ki so morda preboleli okužbo, pa prostovoljci, humanitarne organizacije, kulturniki in umetniki, ki umetnost selijo na splet. Vse to je danes naša realnost.

Lokalni mediji smo tu zato, da slišimo vaše zgodbe in jim damo glas. Lokalci povezujemo ljudi in pomagamo graditi skupnost. Koronakriza je še posebej pokazala, da smo lokalni mediji pomemben člen lokalne skupnosti, saj v kriznih razmerah delujemo kot podaljšana roka civilne zaščite, zdravstvenih ustanov in lokalne skupnosti. #ostanimopovezani #ostanimozdravi

Besede in glasba povezujejo
Lokalni mediji smo tu zato, da slišimo vaše zgodbe in da damo glas posameznikom, ki imajo kaj povedati. Ker nas njihove izjave včasih dobesedno sezujejo, vsak teden skupaj z vami  izbiramo najbolj iskrive izjave, ki se nas dotaknejo, razjezijo, razžalostijo, ali pa se ob njih iz srca nasmejimo. Hvala vam, ker vsak teden pridno glasujete za svojo izbrano izjavo, ISKRO TEDNA.  

Zabavna jutra, sproščeni popoldnevi
Aktualno dogajanje pa vseskozi spremljajo seveda tudi naši radijski voditelji, ki so med epidemijo marsikomu, ki je primoran ostati doma, morda edina družba. Še naprej bomo s sproščenim programom in glasbo v vaše domove prinašali tudi razvedrilo, dobro voljo ter vam skupaj z našimi sogovorniki vlivali optimizem in pogum. Da se z nami radi smejete, da nam radi prisluhnete, kažejo tudi podatki raziskave poslušanosti, kar nas izjemno veseli.  

Za vas pripravljamo nove zabavne rubrike in nagradne igre
Da nam bo čas ob radijskem sprejemniku še naprej hitro tekel, za vas že v prihodnjih dneh na radiu Štajerski val pripravljamo nove zabavne rubrike, ob katerih se boste nasmejali, v sodelovanju z našimi pokrovitelji pa nagradne igre, v katerih se vam res splača sodelovati. Vse to na frekvencah radia mojega srca, 93,7 in 87,6 MHz. Bodite z nami!
Pa še to! Ste opazili, da je naša spletna stran dobila novo preobleko? Kako vam je všeč, lahko poveste v anketi, ki jo najdete na tej strani, zgoraj desno, ali TUKAJ

Povezane vsebine:
ŠTAJERSKI VAL - NAJBOLJ POSLUŠAN RADIO V OBSOTELJU IN NA KOZJANSKEM