Razvajanje brbončic na Kulinartu

12.02.2016

Ana je poskrbela, da smo se tudi mi posladkali.

Na celjskem sejmišču bo konec tedna dišalo - na prvem festivalu hrane in pijače Kulinart. Na ogled in degustacijo bodo predvsem domače dobrote, tako hrana kot pijača. Dogajanje bodo začinili še s kuharskimi delavnicami in šovi priznanih kuharskih mojstrov. Ana Žontar Kristanc je Štajerski val obiskala že zjutraj.

Več kot sto ponudnikov
Na Kulinartu bo dobrote predstavljalo več kot sto ponudnikov, največ bo kmetij in manjših vinarjev, tako da bo prevladovala domača kulinarika. Vstop v dvorano K celjskega sejmišča v petek popoldne in vso soboto je brezplačen. Podrobnostim prisluhnite v spodnjem pogovoru Katje Žolgar z Natašo Vodušek Fras iz družbe Celjski sejem. Prisluhnite pa tudi jutranjikoma Katji in Davorju, ki sta gostila znano TV kuharico Ano Žontar Kristanc. Obljublja jedi v znamenju Valentinovega, odgovorila pa je tudi na nekaj kuharskih vprašanj naših poslušalcev. Podrobnejši program Kulinarta najdete TUKAJ. (AD)

Kuharski nasveti Ane Žontar Kristanc

Katja in Davor z Ano Žontar Kristanc

Nataša Vodušek Fras o Kulinartu




Štajerski val v sliki