avgust 30, 2018

Sani in Boki se poslavljata s simfonijo

Nocoj bo v ljubljanskih Stožicah spektakel, ki bo zagotovo privabil številne ljubitelje košarke. Dolgoletna reprezentanta Sani Bečirović in Boštjan Nachbar tekmovalno kariero zaključujeta na izviren načini. S poslovilno tekmo, ki sta jo naslovila Košarkarska simfonija. Kdo bo igral?

Prijatelja, ki sta v košarkarski karieri osvojila praktično vse, kar se na Stari celini da osvojiti, obljubljata nepozabno slovo. (Foto:Kosarka.si)

Prihajajo košarkarske zvezde z vsega sveta
Odlična košarkarja Sani Bečirović - Sani in Boštjan Nachbar - Boki sta prijatelja, zato ne preseneča, da se poslavljata skupaj. Na Košarkarsko simfonijo sta povabila številne zvezde košarke, s katerima sta igrala v času njunih uspešnih karier. Po imenih sodeč se obeta prava košarkarska poslastica. V Sanijevi ekipi bodo Fragiskos Alvertis, Pero Antić, Marco Belinelli, Vladimir Boisa, Primož Brezec, Primož Brolih, Luigi Datome, Dimitris Diamantidis, Jurica Golemac, Jasmin Hukić, Vlatko Ilievski, Šarunas Jasikevičius, Slavko Kotnik, Saša Pavlović, Miroslav Raduljica, Matjaž Smodiš, Dalibor Bagarić*, Rodrigo de la Fuente. In kdo bo igral pri Bokiju? Boris Gorenc, Goran Jagodnik, Nenad Krstić, Jaka Lakovič, Erazem Lorbek, Marko Milić, Rašo Nesterović, Smiljan Pavić, Igor Rakočević, Uroš Slokar, Zoran Planinić, Beno Udrih, Samo Udrih, Nikola Vujčić, Jiri Welsch. Nekaj vstopnic je še na voljo. Sicer pa bo spektakel, ki ga bodo popestrili številni gosti iz sveta glasbe, filma in estrade prenašala Televizija Slovenija na drugem programu. In kaj je Slovenjebistričan Sani Bečirović pred spektaklom še povedal za naš radio? Naš Lovro ga je poklical v začetku tedna, prisluhnite jima v spodnjem posnetku. (BF)

Datoteke

KLEPET S SANIJEM BEČIROVIĆEM