december 27, 2018

Silvestrujte z nami na Štajerskem valu!

Na pregovorno najdaljšo noč v letu bomo znova v živo z vami tudi radijci Štajerskega vala. Pripravljamo zanimiv silvestrsko začinjen program, v katerem ne bo manjkalo različnih gostov in odlične glasbe, ki nam jo boste pomagali izbirati vi - z glasbenimi željami!

Silvestrski program bosta v živo iz studia Štajerskega vala vodila Katja Žolgar in Kristijan Šmid.

Priprave zvezd večera v polnem teku!
Radijci že nestrpno odštevamo do ponedeljka, ko bomo skupaj z vami nazdravili novemu letu. Še posebej nestrpni sta naši zvezdi večera, Katja Žolgar in Kristijan Šmid, ki bosta prevzela vajeti pred mikrofonom. Frizura, svečana oblačila, penina in biftek je le nekaj stvari na seznamu, za katere morata poskrbeti v naslednjih dneh. Kako jima gre, spremljajte na našem Facebooku, kjer bosta vse dokumentirala in vsak dan do Silvestrovega objavljala zanimive video posnetke. Pri uresničevanju silvestrskega načrta jima pomaga generalni sponzor večera Trgovine Kea Šentjur.

Kdo pride na kozarček penine in kaj se bo dogajalo?
Vsega vam ne bomo razkrili, lahko pa povemo, da bo zelo zanimivo in malce drugače, kot ste vajeni. Namesto Radovedne Katke pride na obisk njena sestrična Poredna Katka, ki bo postavljala začinjena in odrasla vprašanja, na katera pa ne bodo odgovarjali otroci. Silvestrsko smo obarvali tudi Davorjevo rubriko Unikatnih 5. Tokrat se bomo njegovih gostov in najbolj zanimivih vprašanj, ki so se nabrala čez leto, spomnili v Pikantnih 5. V prihodnost in leto, ki prihaja, bomo pokukali z vedeževalko, na obisk pa pride tudi patrulja Policijske postaje Šentjur, ki bo zadnji dan leta prav tako preživela v službi. Lepe želje za leto 2019 nam bo predal tudi šentjurski župan Marko Diaci, pridejo še številni drugi. Vmes ne bo manjkalo dobre glasbe, ki nam jo boste z glasbenimi željami pomagali izbirati vi. Novemu letu bomo nazdravili glasno, kot se spodobi. Upamo, da bo tako tudi v celjski porodnišnici, kjer bomo preverili, kdo bo v letu, ki se poslavlja, zajokal zadnji in kdo bo prvi, ki bo pozdravil letu 2019. Veliko se bo torej dogajalo, zato ni izgovora, da na Silvestrovo ne bi bili z nami, preko radijskih valov ali v živo, da nazdravimo. V ponedeljek, 31. decembra, začnemo ob 19. uri. Bodite naša družba, Katja in Kristijan te takole vabita: